AEROC kļūst par bauroc

06.03.2017

2001 gadā Igaunijā, netālu no Kundas ostas, Aeroc International piederošajā rūpnīcā tika uzsākta siltum izolējošu un izturīgu bloku EcoTerm ražošana. Pateicoties savām unikālajām īpašībām, bloki ātri iekaroja savu vietu būvmateriālu tirgū. Galvenais izstrādājuma pielietojums bija masīvu, vien slāņa ārsienu būvniecība, bez papildus siltināšanas. Tirdzniecības zīme AEROC ar saukli “Light as Air, Hard as Rock“ (viegls kā gaiss, ciets kā akmens), atspoguļo divas svarīgas izstrādājumu īpašības – vieglums (air) un izturība (rock).

ECOTERM+ bloki plaši lietojami vienslāņa ārsienu būvniecībā un joprojām sastāda lielāko daļu no visiem uzņēmuma ražotajiem izstrādājumiem, turklāt  Aeroc International ir vienīgais šī materiāla ražotājs Baltijā un Skandināvijā. Ir jāatzīmē, ka uzņēmums 15 gadu laikā ir nemitīgi attīstījies, kā rezultātā izstrādājumu sortiments ir ievērojami audzis.

Kopā ar celtniecības bloku plašo klāstu piedāvājam arī armētās pārsedzes, starpstāvu pārsegumu paneļus un uguns norobežojošos sienu paneļus, sausos maisījumus bloku līmēšanai, instrumentus un palīglīdzekļus. Ņemot vērā iepriekšminēto, uzņēmums ir nozīmīgi audzis un vairs neietilpst iepriekšējā zīmolā AEROC.

Mūsu jaunā identitāte un zīmols bauroc simbolizē plašu būvmateriālu klāstu, ko var pielietot visur būvniecībā, (“bau” tulkojumā no vācu valodās nozīmē “būvniecība”) sākot ar privātmājām un beidzot ar lauksaimniecības un ražošanas ēkām. Otra zīmola daļa – “roc” kā iepriekš pasvītro materiāla dabīgo izcelsmi – visi izstrādājumi tiek ražoti no gāzbetona. Pateicoties tam, ka lielākā daļa izstrādājumu tiek realizēti eksporta tirgos, jaunais starptautiskais zīmols ļaus kļūt par tirgus līderiem esošajā un potenciālajos būvmateriālu tirgos.

bauroc izstrādājumu nomenklatūra:

•          bauroc ECOTERM+ bloki, lietojami vieglu, masīvu vien slāņa ārsienu būvniecībai

•          bauroc ELEMENT – starpsienu plātnes

•          bauroc HARD – bloki  ar vislielāko spiedes izturību

•          bauroc ACOUSTIC – maksimālas skaņas izolācijas nodrošināšanai

•          bauroc CLASSIC un bauroc UNIVERSAL – universālai būvniecībai

•          bauroc PĀRSEDZES

•          bauroc PĀRSEGUMA PANEĻI

•          bauroc SIENU PANEĻI

bauroc turpinās un nostiprinās visus pozitīvos centienus un vērtības, kas radītas AEROC 15 gadu pastāvēšanas laikā.

•          bauroc  tā ir produkcija, ko lieto visur ēku būvniecībā.

•          bauroc  ir ekoloģisks un hipo alerģisks materiāls, kam par pamatu ir ņemta minerālā bāze.

•          Celtniekam bauroc nozīmē kvalitātes garantiju, kas atbilst augstākajam Eiropas standartam.

•          bauroc turpinās savu darbību uzņēmuma attīstībā, lai arī turpmāk klientiem nodrošinātu pilnu būvniecības komplektu, kas atbilst augstākajiem būvmateriālu ražošanas standartiem.

Pieredzējušie uzņēmuma darbinieki turpinās atvieglot būvniecības procesu padarot to ērtāku un vienkāršāku. Tas tiks panākts izstrādājot jaunus produktus, kā arī uzlabojot produkcijas piegādes organizāciju vienlaicīgi nodrošinot plānotu un kvalitatīvu ražošanas procesu. Balstoties uz iepriekšējo gadu pieredzi, tiks radīti arvien jauni produkti.

bauroc tas ir būvniecības komplekts visur būvniecībā.

 

Jaunā palete

1