bauroc atbalsta Latvijas profesionālās izglītības iestāžu būvniecības nozares audzēkņu profesionālās meistarības konkursu

16.11.2017

2. un 3. novembrī Jēkabpils Agrobiznesa koledžas Barkavas struktūrvienībā norisinājās Latvijas profesionālās izglītības iestāžu būvniecības nozares audzēkņu profesionālās meistarības konkursa 2.kārta “Sienas krāsošanas un dekoratīvā apmetuma apdares darbi”.
Profesionālās meistarības konkursā piedalījās 30 konkursanti no 15 Latvijas profesionālās izglītības iestādēm un speciālajām internātpamatskolām. Audzēkņu profesionālās meistarības konkursa laikā komandās pa 2 dalībniekiem veica nogruntētas sienas apmešanu ar divu toņu gatavo dekoratīvo akrila apmetumu 1,5mm un sienas krāsošanu ar konkrēta zīmējuma izveidošanu.
Atsevišķi tika vērtēti Latvijas profesionālās izglītības iestāžu audzēkņu darbi un audzēkņu darbi no skolām bērniem ar speciālām vajadzībām.

No Latvijas profesionālās izglītības iestādēm kopvērtējumā 1.vietu ieguva pārstāvji no PIKC “Liepājas Valsts tehnikuma”, 2.vietu – pārstāvji no PIKC “Daugavpils Tehnikuma” un 3.vietu – Jēkabpils Agrobiznesa koledžas Barkavas struktūrvienība.

Speciālo internātpamatskolu grupā 1.vietu ieguva PIKC “Smiltenes tehnikuma” Alsviķu teritoriālās struktūrvienības komanda, 2.vietu – “Lielplatones internātskolas” komanda un 3.vietu Lažas speciālā internātpamatskolas .

Konkursu organizēja “Latvijas Būvnieku asociācija”, SIA ”Sakret” un SIA „Bauroc” sadarbībā ar Jēkabpils Agrobiznesa koledžas Barkavas struktūrvienību.
Konkursu atbalstīja SIA ”Sakret”, SIA “Bauroc”, SIA “Baltā Bura” un SIA „Saint Gobain” celtniecības produkti”.