Spāru svētki “Melnsila kvartālā”.

20.03.2023

Foto:db.lv

“Melnsila kvartālā” atzīmēti dzīvojamās ēkas Kristapa ielā spāru svētki.

Daudzdzīvokļu māja no blokiem bauroc ECOTERM+ 375 ir trešā un noslēdzošā būve projektā “Melnsila kvartāls”. 10 dzīvokļu māja ietver dzīvojamo kvartālu Kristapa un Melnsila ielu krustojumā un, kur iepriekš jau rekonstruētās divas koka ēkas.

Būvniecību plānots pabeigt 2023. gada jūnijā, bet jau tagad 40% dzīvokļu ir rezervēti. Pircēji ļoti atzinīgi novērtē dzīvojamās mājas moderno arhitektūru, tās atrašanās vietu Āgenskalnā un privātumu, ko nodrošina tas, ka ēkā ir 10 dzīvokļi un tā izvietota slēgtā pagalmā. Šis projekts var lepoties arī ar rūpīgi izstrādātu dzīvokļu interjera dizainu. Klientiem patīk ārtelpas zonas pie divlīmeņu dzīvokļiem, tie rada gandrīz privātmājas sajūtu, esot pašā Āgenskalna centrā. Un iespēja novietot automašīnu pie sava dzīvokļa durvīm ir liela ērtība.

Jaunbūvē būs desmit dzīvokļi, platībā no 48 m2 līdz 108 m2. Ēkas pirmajos stāvos būs divlīmeņu apartamenti ar atsevišķām ieejām un āra terasēm, savukārt trešajā stāvā – dažādu platību vienlīmeņa dzīvokļi.

Projekta koncepcijas autors ir nekustamo īpašumu uzņēmuma IMMOSTATE vadītājs Vestards Rozenbergs, kopā ar arhitektu biroju “Diānas Zalānes arhitektu birojs”. Projekta attīstītājs ir SIA “Melnsila kvartāls III”, būvdarbus veic SIA “Kaims”, interjera dizainu radījusi Gundega Reita, projekta pārdevējs –RESIDENCE.