UPLEVEL HOME biznesa klases mājokļu projektā – Spāru svētki

14.03.2024

UPLEVEL HOME biznesa klases unikāla koncepta mājokļu projekta ēka sasniegusi augstāko punktu – 2024. gada 12. martā Pūces ielā 14, Rīgā nosvinēti Spāru svētki.

Mājokļu projekta realizācija uzsākta 2021. gadā. Tehnisko projektu izstrādāja arhitektu birojs “RS Arhitekti” galvenās arhitektes Rasmas Svētiņas vadībā. Būvniecības darbi sākti 2023. gada aprīlī, pasūtītājs – Wiser Home, SIA.

Projekta būvniecības darbus veic ģenerāluzņēmums UPLEVEL CONTRACTOR SIA. Pamatu betonēšanas, kā arī sienu mūrēšanas darbus augstākajā kvalitātē no blokiem bauroc HARD 5MPa veica pieredzējis un atbildīgs būvuzņēmums “VARSTOCK”.

   

Kopā projektā divās kārtās paredzēti 17 pārdomāta plānojuma divstāvu mājokļi ar 40 – 80 kvadrātmetru plašu privātu iekšpagalmu un atsevišķi izmantojamu jumta terasi 45 kvadrātmetru platībā.

Jauno energoefektīvo mājokļu atrašanās vieta izvēlēta ar mērķi sniegt mājokļu īpašniekiem visas galvaspilsētas priekšrocības, vienlaikus saglabājot privātumu un dabas tuvumu.

UPLEVEL HOME piedāvāto mājokļu ergonomiski izstrādātais plānojums ir radīts ērtai dzīvošanai un bez liekas platības. Šobrīd Latvijā unikālais “UPLEVEL 2 in 1” koncepts paredz iespēju ar minimāliem ieguldījumiem īpašumu sadalīt divos funkcionālos mājokļos, lai vienu, piemēram, izmantotu pats īpašnieks, bet otru izīrētu vai atvēlētu draugu vai radu ģimenei – tas izdarāms ātri un ar nelielām izmaksām, papildus uzstādot vien iekšējo durvju bloku tam jau projektā paredzētajā vietā.

A+ energoefektivitātes klases mājokļu būvniecībā un apdarē tiek izmantoti augstākās kvalitātes materiāli un tehnoloģijas. Teritorijā būs bruģēts piebraucamā ceļa un autostāvvietu segums, iekārtots aktivitāšu, atpūtas un bērnu rotaļu laukums. Iekļūšana teritorijā un katrā no mājokļiem notiks ar mūsdienīgu drošības kontroles sistēmu, t.sk. izmantojot biometriskos datus. Gan teritorijā, gan katrā no īpašumiem tiks ierīkota elektroauto uzlādes pieslēguma vieta, kā arī iedzīvotājiem būs dota iespēja uzstādīt saules kolektoru savā īpašumā uz jumta terases.

Mājokļu rezervācijas un iegādes process tiks uzsākts šī gada maijā.

Sekot līdzi jaunumiem un uzzināt vairāk informācijas par projektu var mājaslapā: www.uplevel.lv.

Aktuālākā informācija par projekta attīstības gaitu sociālo tīklu profilos:InstagramFacebookLinkedIn.